Utorak, 18 Veljača 2014 16:58

Francuske alpe - Courchevel Snježna bajka u zbilji

Autor :  Maja Serdar

Courchevel je iznimno ove godine otvorio svoje skijaške staze po prvi put 23. studenog i sve skijaše razveselio besplatnim skijaškim danom.

Utorak, 18 Veljača 2014 16:55

Francuske vinske staze - Potpuni hedonizam vinske regije Bordeaux

Autor :  Maja Serdar

Unatoč ne baš ohrabrujućem ulasku u ljeto, okupano kišom, pljuskovima, promjenljivim i prohladnim vremenom.

Utorak, 18 Veljača 2014 16:43

Vrijeme je za pravi izbor

Autor :  Akademija Magazin

Novootvoreni Restoran&lounge bar Choice, na adresi Jarunska cesta 5, nasuprot noćnog kluba The Best, nudi egzotičan izbor specijaliteta.

Utorak, 18 Veljača 2014 16:41

Peta četvrtina važna je gastronomska poruka

Autor :  Akademija Magazin

Peta četvrtina ili 5/4, zagonetan je i matematički kontradiktoran izraz koji se, ovih ljetnih dana, sve češće spominje i to osobito među sladokuscima i ljubiteljima dobre kuhinje.

Utorak, 18 Veljača 2014 16:36

Pečeni janjeći kotleti na šarenoj salati s grilanim nektarinama

Autor :  Akademija Magazin

Praesent venenatis eget diam id eleifend. In in libero vel lacus viverra condimentum eu nec libero. Nullam dapibus tortor eget turpis tristique porta. Etiam eleifend laoreet mattis.

Utorak, 18 Veljača 2014 16:32

Pečena ricotta s parmezanom na pikantnoj salati

Autor :  Akademija Magazin

Praesent venenatis eget diam id eleifend. In in libero vel lacus viverra condimentum eu nec libero. Nullam dapibus tortor eget turpis tristique porta. Etiam eleifend laoreet mattis. In non velit consequat, mollis lacus et, suscipit lacus.